Al een beetje winter in huis

Nog iets meer dan een maand en het is weer Kerstmis. Nu de temperatuur buiten ook weer wat begint te dalen, komt de zin om binnen alles te versieren ook weer naar boven. Maar die kerstboom moet toch nog even wachten tot de Goedheilig Man langs geweest is. Ondertussen kunnen we wel al wat winter binnenhalen met wat subtielere versieringen. Kijk maar even mee.

In de Hema kocht ik deze week een mooie metalen schaal en een zwarte kaarsenhouder. Ze kregen een mooi plekje op mijn salontafel, aangevuld met nog wat extra kaarsen: eentje in glas, een andere in een zwart potje. Mijn ‘geweldige-vondst-uit-de kringloopwinkel’-hertje kreeg ook al een plaatsje samen met drie keramieken kerstballen die ik ooit in de wereldwinkel kocht.

Door enkel zwart en wit te gebruiken (ev. met wat levend groen erbij) blijft het modern en doet het nog niet te veel aan Kerstmis denken, maar kan je toch al een beetje winter in huis halen.
DSC_0340
Zo’n schaal kan ook heel makkelijk aangevuld of aangepast worden. Wat extra groene takjes erbij, grote of kleine vaasjes,… en als Kerstmis wat dichterbij komt kan je er nog wat meer kerstballen bijleggen of je maakt er je adventskrans op met vier kaarsjes.

Wie heeft er thuis ook al stiekem wat winterversiering binnen gehaald en welke ideetjes gebruiken jullie dan zoal?

Advertenties

2 thoughts on “Al een beetje winter in huis

Een reactie is altijd leuk

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s