De nieuwe kerstkaartjes zijn er!

Jaja, ze zijn er weer, de nieuwe kerstkaartjes voor 2015! Vorig jaar ging ik aan de slag met de computer, dit jaar werden het ouderwetse kaartjes die met de hand getekend werden. Om mijn kalligrafie en handlettering wat te oefenen, zoals dat zo mooi heet in het Engels. En omdat dat ook gewoon leuke resultaten oplevert. Dat hoop ik tenminste!
DSC_0356.JPG
Ik kocht een hoop lege kaartjes (rood, wit en goud) en dan ook nog eens een paar lakstiften in goud, zilver en koper. Dat gaf wel een leuke combinatie. En dan maar schrijven en tekenen.

Ik maakte heel wat verschillende ontwerpjes zodat jullie zelf kunnen kiezen wat jullie leuk vinden. Tekstjes, sneeuwvlokjes, kerstliedjes,… op een wit kaartje, of toch liever een rood of een gouden,… Dat mag je allemaal zelf beslissen.
Hieronder vind je elk kaartje apart met een nummer, zodat je makkelijk kan doorgeven welke kaartjes je graag zou hebben ( als je er wilt natuurlijk :)).
kerstkaartjes_huisjevanpapier_1kerstkaartjes_huisjevanpapier_2

Maken jullie ook nog zelf je kerstkaartjes of doe je niet meer mee aan die traditie en ga je voor de digitale oplossing?

Of hou je toch nog van al die papieren wensen in de brievenbus en wil je graag een origineel kaartje, dan weet je waar je moet zijn :)!

Als je interesse hebt in 1 of meerdere kaartjes, mag je je keuzes altijd doormailen naar huisjevanpapier@gmail.com en dan worden ze persoonlijk voor je getekend en opgestuurd! Afhalen in Hasselt kan natuurlijk ook altijd. (oja, ze kosten 1,20 euro per stuk, witte enveloppe inbegrepen)

En voor wie wil, de kaartjes van vorig jaar en de jaren ervoor zijn ook nog steeds beschikbaar.

Advertenties

One thought on “De nieuwe kerstkaartjes zijn er!

Een reactie is altijd leuk

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s