Een save-the-date-uitnodiging in stopmotion

Mijn beste vriendin trouwt binnen een paar maanden en om ervoor te zorgen dat de gasten de datum al vrijhouden, maakten we samen een save the date uitnodiging. En dat mocht wel iets origineels worden, dus gingen we voor een stop motion filmpje. Kijk maar even mee!

Eerst schreven we in het kort een klein storyboard uit om te weten wat er allemaal getekend moest worden. Er werd getoond hoe ze opgroeiden en elkaar ontmoeten en geëindigd met het huwelijksaanzoek en de datum van de trouw.

En dan gingen we aan de slag op mijn krijtbordmuur. Van ’s morgens vroeg totdat het donker werd, waren we er mee bezig. Elke letter en elk streepje van een tekening kreeg een aparte foto. Ik tekende en de vriendin trok de foto’s.
Dan werden al die honderden foto’s achter elkaar geplakt in een filmprogramma, leuk muziekje er onder, nog wat afstemmen op elkaar en het was klaar om de wereld in te sturen.

Het eindresultaat:

(de trouwdatum op het einde werd er hier wel uitgeknipt, dat moet je er maar even zelf bij denken)

We waren al super enthousiast toen we de eerste seconden zagen en helemaal blij met het eindresultaat. Nu nog de echte officiële uitnodiging in elkaar puzzelen.

Wat vinden jullie ervan? Origineel genoeg? Of wat gebruikten de trouwers onder jullie als uitnodiging?

Moesten er toekomstige trouwers geïnteresseerd zijn in zo’n stopmotion filmpje als trouwuitnodiging, dan mag je altijd mailen op huisjevanpapier@gmail.com! Ik heb wel zin om nog zo’n leuke filmpjes te maken!

2 reacties op ‘Een save-the-date-uitnodiging in stopmotion

Een reactie is altijd leuk

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s